Nabeschouwing Arsenal Tula - Dinamo Moskva (1-1) || Russische Premier League 2019/2020

Vrijdag 12 juli 2019 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Arsenal Tula het vrijdag 12 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Dinamo Moskva (1-1)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Arsenal Tula en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Cardoso, waarmee Dinamo Moskva met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Arsenal Tula het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk G. Grigalava die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Arsenal Tula - Dinamo Moskva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt M. Cardoso Dinamo Moskva 0-1
41' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor M. Cardoso Dinamo Moskva
58' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Z. Pliev Dinamo Moskva
61' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor R. Evgenyev Dinamo Moskva
71' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Panchenko voor M. Cardoso Dinamo Moskva
73' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Tudorie voor L. Banda Arsenal Tula
80' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Sow voor A. Yusupov Dinamo Moskva
84' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt G. Grigalava met assist van I. Gorbatenko Arsenal Tula 1-1
88' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor R. Sheydaev Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Dinamo Moskva
Opstellingen Arsenal Tula - Dinamo Moskva
De opstellingen van Arsenal Tula en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Dinamo Moskva

Arsenal Tula en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 26 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 2 keer wist de ploeg van Arsenal Tula te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arsenal Tula. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.