Nabeschouwing Arsenal Tula - Krasnodar (1-2) || Russische Premier League

Zondag 24 november 2019 - 14:30 uur

In de Russische Premier League neemt Arsenal Tula het zondag 24 november 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Krasnodar (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Stanislav Vasilyev geëindigd in een 1-2 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door T. Vilhena, waarmee Krasnodar met 0-1 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Petrov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut wist Arsenal Tula de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via E. Lutsenko. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Arsenal Tula kwam hierna niet meer tot scoren.

Krasnodar kreeg een penalty toegewezen in de 63e minuut, die werd genomen door I. Ignatjev. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stanislav Vasilyev, waardoor Krasnodar dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Arsenal Tula - Krasnodar
Goals
1
2
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
3
5
Schoten totaal
17
13
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
137
107
Gevaarlijke aanvallen
53
43
Passes
487
478
Overtredingen
9
17
Buitenspel
2
2
Corners
2
0
Wissels
2
3
LIVE Arsenal Tula - Krasnodar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Krasnodar Doelpunt T. Vilhena met assist van S. Petrov Krasnodar 0-1
15' Wissel Krasnodar Wissel M. Wanderson voor M. Fernandes Krasnodar
16' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
24' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor V. Alvarez Arsenal Tula
25' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Berg Krasnodar
25' Doelpunt Krasnodar Doelpunt S. Petrov Krasnodar 0-2
43' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Lutsenko met assist van S. Tkachev Arsenal Tula 1-2
57' Wissel Krasnodar Wissel Y. Gazinskiy voor M. Berg Krasnodar
61' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor D. Utkin Krasnodar
62' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor E. Shamov Arsenal Tula
63' Penalty gemist Krasnodar Penalty gemist I. Ignatjev Krasnodar
66' Wissel Arsenal Tula Wissel D. Lesovoy voor S. Tkachev Arsenal Tula
67' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor T. Vilhena Krasnodar
76' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Lomovitskiy voor I. Gorbatenko Arsenal Tula
79' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotsky voor M. Suleymanov Krasnodar
91' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor I. Ignatjev Krasnodar
93' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Grigalava Arsenal Tula
Opstellingen Arsenal Tula - Krasnodar
De opstellingen van Arsenal Tula en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Krasnodar

Arsenal Tula en Krasnodar treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stanislav Vasilyev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arsenal Tula en Krasnodar elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal Tula 0
Winst Krasnodar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 9e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Arsenal Tula - Krasnodar Opstelling Arsenal Tula Opstelling Krasnodar Live Arsenal Tula - Krasnodar Live Arsenal Tula - Krasnodar kijken Arsenal Tula - Krasnodar kijken Live Arsenal Tula - Krasnodar stream Arsenal Tula - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Arsenal Tula - Krasnodar Uitslag Arsenal Tula - Krasnodar Statistieken Arsenal Tula - Krasnodar Russische Premier League 2019/2020 Arsenal Tula - Krasnodar wedden Arsenal Tula - Krasnodar gokken Arsenal Tula - Krasnodar Unibet