Nabeschouwing Arsenal Tula - Rostov (0-1) || Russische Premier League 2018/2019

Vrijdag 24 augustus 2018 - 18:30 uur



In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Arsenal Tula het vrijdag 24 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Rostov (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 65 minuten. A. Ionov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rostov vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rostov uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Arsenal Tula - Rostov
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
10
7
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
134
103
Gevaarlijke aanvallen
48
37
Passes
462
332
Overtredingen
7
13
Buitenspel
2
2
Corners
8
7
Wissels
3
3
LIVE Arsenal Tula - Rostov 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
65' Penalty Rostov Penalty A. Ionov Rostov 0-1
66' Wissel Rostov Wissel E. Shomurodov voor B. Sigurðarson Rostov
72' Wissel Arsenal Tula Wissel D. Lesovoy voor Z. Bakaev Arsenal Tula
72' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor K. Berkhamov Arsenal Tula
75' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Khagush voor K. Kombarov Arsenal Tula
77' Wissel Rostov Wissel A. Yusupov voor A. Salétros Rostov
87' Wissel Rostov Wissel A. Zuev voor A. Ionov Rostov
88' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Zuev Rostov
94' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Rostov
Opstellingen Arsenal Tula - Rostov
De opstellingen van Arsenal Tula en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rostov zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Oleg Kononov
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Rostov

Arsenal Tula en Rostov treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 17 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Arsenal Tula favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal Tula 2
Winst Rostov 1
Gelijkspel 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 10e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Arsenal Tula - Rostov Opstelling Arsenal Tula Opstelling Rostov Live Arsenal Tula - Rostov Live Arsenal Tula - Rostov kijken Arsenal Tula - Rostov kijken Live Arsenal Tula - Rostov stream Arsenal Tula - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Arsenal Tula - Rostov Uitslag Arsenal Tula - Rostov Statistieken Arsenal Tula - Rostov Russische Premier League 2018/2019 Arsenal Tula - Rostov wedden Arsenal Tula - Rostov gokken Arsenal Tula - Rostov Unibet