Nabeschouwing Arsenal Tula - Rostov (2-3) || Russische Premier League

Zondag 28 juli 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Arsenal Tula het zondag 28 juli 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Rostov (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 2-3 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door R. Eremenko, waarmee Rostov met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 2-3 overwinning in het voordeel van Rostov.

Wedstrijdstatistieken Arsenal Tula - Rostov
Goals
2
3
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
1
0
Aanvallen
42
27
Gevaarlijke aanvallen
19
19
Passes
8
19
Overtredingen
1
2
Corners
2
1
LIVE Arsenal Tula - Rostov 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Grigalava Arsenal Tula
21' Doelpunt Rostov Doelpunt R. Eremenko Rostov 0-1
27' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Kozlov Rostov
37' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Lomovitskiy Arsenal Tula
Opstellingen Arsenal Tula - Rostov
De opstellingen van Arsenal Tula en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Igor Cherevchenko
Formatie 4-2-3-1
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Rostov

Arsenal Tula en Rostov treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arsenal Tula en Rostov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal Tula 0
Winst Rostov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 4e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Arsenal Tula - Rostov Opstelling Arsenal Tula Opstelling Rostov Live Arsenal Tula - Rostov Live Arsenal Tula - Rostov kijken Arsenal Tula - Rostov kijken Live Arsenal Tula - Rostov stream Arsenal Tula - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Arsenal Tula - Rostov Uitslag Arsenal Tula - Rostov Statistieken Arsenal Tula - Rostov Russische Premier League 2019/2020 Arsenal Tula - Rostov wedden Arsenal Tula - Rostov gokken Arsenal Tula - Rostov Unibet