Nabeschouwing CSKA Moskva - Orenburg (2-3) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt CSKA Moskva het zaterdag 13 april 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Orenburg (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 2-3 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door I. Oblyakov, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. Orenburg kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Oyewole, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 24e minuut zette A. Sutormin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Orenburg de leiding in de wedstrijd nam.

In de 25e minuut moest CSKA Moskva verder met een man minder, nadat M. Fernandes een tweede gele kaart kreeg. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat A. Hernández van CSKA Moskva de 2-2 maakte in de 32e minuut. Orenburg kwam op voorsprong nadat Đ. Despotović de 2-3 wist te maken na 54 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Lapochkin en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Orenburg.

LIVE CSKA Moskva - Orenburg 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt I. Oblyakov CSKA Moskva 1-0
15' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Popovič Orenburg
18' Doelpunt Orenburg Doelpunt A. Oyewole Orenburg 1-1
19' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Fernandes CSKA Moskva
24' Doelpunt Orenburg Doelpunt A. Sutormin met assist van A. Malykh Orenburg 1-2
25' Tweede gele kaart CSKA Moskva Tweede gele kaart voor M. Fernandes CSKA Moskva
31' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Miškić Orenburg
32' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Hernández CSKA Moskva 2-2
54' Doelpunt Orenburg Doelpunt Đ. Despotović met assist van D. Popovič Orenburg 2-3
64' Wissel CSKA Moskva Wissel T. Nishimura voor A. Hernández CSKA Moskva
69' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Malykh Orenburg
72' Wissel CSKA Moskva Wissel D. Efremov voor G. Shchennikov CSKA Moskva
74' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor T. Nishimura CSKA Moskva
75' Wissel Orenburg Wissel N. Malyarov voor S. Breev Orenburg
79' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Đ. Despotović Orenburg
81' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
82' Wissel Orenburg Wissel D. Andreev voor A. Oyewole Orenburg
84' Wissel CSKA Moskva Wissel H. Magnússon voor K. Nababkin CSKA Moskva
91' Wissel Orenburg Wissel G. Chirkin voor A. Sutormin Orenburg
95' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor E. Frolov Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Orenburg
Opstellingen CSKA Moskva - Orenburg
De opstellingen van CSKA Moskva en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Orenburg zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Orenburg

CSKA Moskva en Orenburg treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 28 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Orenburg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 3
Winst Orenburg 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 3e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 10e plaats.