Nabeschouwing Dinamo Moskva - Rostov (2-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Dinamo Moskva het zaterdag 23 november 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytie Arena (Moskva) in Moskva.

Via de Dinamo Moskva - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Rostov (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door I. Popov, waarmee Rostov met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Philipp in de 33e minuut zorgde er even later voor dat Dinamo Moskva weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 90e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het M. Philipp van Dinamo Moskva die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Rostov kreeg een penalty toegewezen in de 99e minuut, die werd genomen door A. Ionov. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vasili Kazartsev, waardoor Dinamo Moskva dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dinamo Moskva - Rostov 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Hadzikadunic Rostov
13' Doelpunt Rostov Doelpunt I. Popov met assist van A. Ionov Rostov 0-1
33' Penalty Dinamo Moskva Penalty M. Philipp Dinamo Moskva 1-1
38' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Parshivlyuk voor Z. Pliev Dinamo Moskva
59' Wissel Rostov Wissel B. Zaynutdinov voor D. Glebov Rostov
60' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Szymanski Dinamo Moskva
72' Wissel Dinamo Moskva Wissel T. Sunjic voor R. Evgenyev Dinamo Moskva
81' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. NJie voor Sly Dinamo Moskva
90' Penalty Dinamo Moskva Penalty M. Philipp Dinamo Moskva 2-1
90' Wissel Rostov Wissel A. Dolgov voor K. Bayramyan Rostov
95' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor R. Neustadter Dinamo Moskva
97' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Parshivlyuk Dinamo Moskva
99' Penalty gemist Rostov Penalty gemist A. Ionov Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Rostov
Opstellingen Dinamo Moskva - Rostov
De opstellingen van Dinamo Moskva en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Kirill Novikov
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Rostov

Dinamo Moskva en Rostov treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 28 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Dinamo Moskva 6
Winst Rostov 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 12e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 5e plaats.