Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ufa (0-0) || Russische Premier League

Maandag 16 september 2019 - 19:00 uur

In de Russische Premier League neemt Dinamo Moskva het maandag 16 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ufa (0-0)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Dinamo Moskva en Ufa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Dinamo Moskva dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Dinamo Moskva, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vitaly Meshkov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Ufa
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
23
9
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
174
91
Gevaarlijke aanvallen
70
28
Passes
639
279
Overtredingen
15
11
Buitenspel
4
1
Corners
8
0
Wissels
2
3
LIVE Dinamo Moskva - Ufa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Gele kaart Ufa Gele kaart voor P. Alikin Ufa
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Szymanski voor C. NJie Dinamo Moskva
65' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor V. Krotov Ufa
70' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor Joaozinho Dinamo Moskva
71' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Sukhov Ufa
73' Wissel Ufa Wissel N. Giorgobiani voor O. Thill Ufa
77' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor R. Evgenyev Dinamo Moskva
84' Wissel Ufa Wissel D. Terentjev voor B. Jokic Ufa
Opstellingen Dinamo Moskva - Ufa
De opstellingen van Dinamo Moskva en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ufa zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Vadim Evseev
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Ufa

Dinamo Moskva en Ufa treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dinamo Moskva en Ufa elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 0
Winst Ufa 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 11e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dinamo Moskva - Ufa Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Ufa Live Dinamo Moskva - Ufa Live Dinamo Moskva - Ufa kijken Dinamo Moskva - Ufa kijken Live Dinamo Moskva - Ufa stream Dinamo Moskva - Ufa Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ufa Uitslag Dinamo Moskva - Ufa Statistieken Dinamo Moskva - Ufa Russische Premier League 2019/2020 Dinamo Moskva - Ufa wedden Dinamo Moskva - Ufa gokken Dinamo Moskva - Ufa Unibet