Nabeschouwing Dinamo Moskva - Zenit (0-2) || Russische Premier League

Zaterdag 10 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Dinamo Moskva het zaterdag 10 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Zenit (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Turbin geëindigd in een 0-2 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Dzyuba, waarmee Zenit met 0-1 de leiding nam. In de 80e minuut kreeg A. Yusupov van Dinamo Moskva voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Dinamo Moskva de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Zenit via een goal van M. Ozdoev in de 88e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Zenit.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Zenit
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
5
3
Schoten totaal
14
13
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
117
117
Gevaarlijke aanvallen
58
54
Passes
410
427
Overtredingen
14
15
Buitenspel
4
1
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Dinamo Moskva - Zenit 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba met assist van S. Azmoun Zenit 0-1
13' Wissel Dinamo Moskva Wissel I. Leshchuk voor A. Shunin Dinamo Moskva
27' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Joaozinho Dinamo Moskva
35' Gele kaart Zenit Gele kaart voor M. Ozdoev Zenit
39' Gele kaart Zenit Gele kaart voor S. Azmoun Zenit
46' Wissel Zenit Wissel Malcom voor S. Driussi Zenit
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. NJie voor Joaozinho Dinamo Moskva
56' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor K. Panchenko Dinamo Moskva
59' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Sutormin Zenit
60' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor V. Rykov Dinamo Moskva
64' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor K. Panchenko Dinamo Moskva
64' Wissel Zenit Wissel Y. Zhirkov voor A. Sutormin Zenit
70' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
80' Tweede gele kaart Dinamo Moskva Tweede gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
88' Doelpunt Zenit Doelpunt M. Ozdoev met assist van A. Dzyuba Zenit 0-2
90' Wissel Zenit Wissel E. Rigoni voor S. Azmoun Zenit
Opstellingen Dinamo Moskva - Zenit
De opstellingen van Dinamo Moskva en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dmitry Khokhlov
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Zenit

Dinamo Moskva en Zenit treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Turbin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dinamo Moskva en Zenit elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 0
Winst Zenit 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 10e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dinamo Moskva - Zenit Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Zenit Live Dinamo Moskva - Zenit Live Dinamo Moskva - Zenit kijken Dinamo Moskva - Zenit kijken Live Dinamo Moskva - Zenit stream Dinamo Moskva - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Zenit Uitslag Dinamo Moskva - Zenit Statistieken Dinamo Moskva - Zenit Russische Premier League 2019/2020 Dinamo Moskva - Zenit wedden Dinamo Moskva - Zenit gokken Dinamo Moskva - Zenit Unibet