Nabeschouwing Krasnodar - Akhmat Grozny (0-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Krasnodar het zondag 21 oktober 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Akhmat Grozny (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door Mael, waarmee Akhmat Grozny met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Krasnodar dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Akhmat Grozny uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Krasnodar - Akhmat Grozny 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Rodolfo Akhmat Grozny
37' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor M. Gashchenkov Akhmat Grozny
42' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Ari Krasnodar
42' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Semenov Akhmat Grozny
48' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor U. Spajić Krasnodar
60' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt Mael met assist van M. Gashchenkov Akhmat Grozny 0-1
61' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Mael Akhmat Grozny
65' Wissel Krasnodar Wissel M. Pereyra voor U. Spajić Krasnodar
67' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
69' Wissel Akhmat Grozny Wissel B. Berisha voor A. Mbengue Akhmat Grozny
72' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor V. Claesson Krasnodar
73' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatyev voor Ari Krasnodar
80' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Pereyra Krasnodar
87' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor E. Gorodov Akhmat Grozny
88' Wissel Akhmat Grozny Wissel Z. Pliev voor Rodolfo Akhmat Grozny
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Akhmat Grozny
Opstellingen Krasnodar - Akhmat Grozny
De opstellingen van Krasnodar en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Rashid Rakhimov
Voorbeschouwing Krasnodar - Akhmat Grozny

Krasnodar en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 3 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Krasnodar favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Akhmat Grozny slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 10
Winst Akhmat Grozny 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 2e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 11e plaats.