Nabeschouwing Krasnodar - Rubin Kazan' (1-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Krasnodar het zaterdag 10 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Rubin Kazan' (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door I. Ignatjev, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. In de 47e minuut kreeg Y. Namli van Krasnodar voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Krasnodar de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Krasnodar.

LIVE Krasnodar - Rubin Kazan' 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor R. Cabella Krasnodar
17' Doelpunt Krasnodar Doelpunt I. Ignatjev met assist van R. Cabella Krasnodar 1-0
18' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Namli Krasnodar
24' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Z. Davitashvili Rubin Kazan
47' Tweede gele kaart Krasnodar Tweede gele kaart voor Y. Namli Krasnodar
50' Wissel Rubin Kazan Wissel N. Makarov voor V. Podberezkin Rubin Kazan
66' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor F. Uremovic Rubin Kazan
67' Wissel Krasnodar Wissel M. Berg voor I. Ignatjev Krasnodar
75' Wissel Rubin Kazan Wissel R. Akbashev voor K. Kvaratskhelia Rubin Kazan
77' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor M. Wanderson Krasnodar
81' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Suleymanov Krasnodar
83' Wissel Rubin Kazan Wissel E. Markov voor Y. Bashkirov Rubin Kazan
88' Wissel Krasnodar Wissel C. Ramirez voor R. Cabella Krasnodar
91' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor I. Konovalov Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Rubin Kazan'
Opstellingen Krasnodar - Rubin Kazan'
De opstellingen van Krasnodar en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.