Nabeschouwing Krylya Sovetov - Krasnodar (0-3) || Russische Premier League 2018/2019

Maandag 24 september 2018 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Krylya Sovetov het maandag 24 september 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Krasnodar (0-3)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 0-3 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door Ari, waarmee Krasnodar met 0-1 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ari op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Krasnodar, waarmee M. Suleymanov zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Matyunin, waardoor Krasnodar dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Krylya Sovetov - Krasnodar 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
24' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor U. Spajić Krasnodar
30' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Rogel Krylya Sovetov
32' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor S. Mijailović Krylya Sovetov
36' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Tkachuk Krylya Sovetov
65' Wissel Krasnodar Wissel P. Mamaev voor D. Stotskiy Krasnodar
65' Wissel Krasnodar Wissel C. Ramírez voor C. Cueva Krasnodar
66' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Kornilenko voor M. Kanunnikov Krylya Sovetov
69' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ari Krasnodar 0-1
71' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ari Krasnodar 0-2
75' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor Wamberto Krasnodar
77' Wissel Krylya Sovetov Wissel Y. Mollo voor A. Rogel Krylya Sovetov
81' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Suleymanov met assist van P. Mamaev Krasnodar 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Krasnodar
Opstellingen Krylya Sovetov - Krasnodar
De opstellingen van Krylya Sovetov en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Krasnodar

Krylya Sovetov en Krasnodar treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krylya Sovetov en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 5 december 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Krylya Sovetov favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Krylya Sovetov 4
Winst Krasnodar 2
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 13e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 4e plaats.