Nabeschouwing Krylya Sovetov - Ural (0-1) || Russische Premier League 2018/2019

Donderdag 25 april 2019 - 17:30 uur



In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Krylya Sovetov het donderdag 25 april 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Ural (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Ural is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 61 minuten. O. El Kabir maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ural vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Ural uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Krylya Sovetov - Ural
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
130
106
Gevaarlijke aanvallen
61
60
Passes
500
376
Overtredingen
17
8
Buitenspel
1
2
Corners
5
4
Wissels
3
3
LIVE Krylya Sovetov - Ural 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
42' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor V. Vučićević Krylya Sovetov
46' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Kornilenko voor V. Vučićević Krylya Sovetov
53' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Samardžić Krylya Sovetov
61' Penalty Ural Penalty O. El Kabir Ural 0-1
70' Wissel Krylya Sovetov Wissel P. Anton voor M. Rabiu Krylya Sovetov
76' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor J. Ananidze Krylya Sovetov
77' Wissel Krylya Sovetov Wissel R. Emelyanov voor A. Egorychev Krylya Sovetov
77' Wissel Ural Wissel A. Samedov voor J. Ananidze Ural
79' Wissel Ural Wissel A. Panyukov voor P. Pogrebnyak Ural
87' Gele kaart Ural Gele kaart voor Y. Godzyur Ural
95' Gele kaart Ural Gele kaart voor R. Emelyanov Ural
96' Wissel Ural Wissel V. Haroyan voor N. Dimitrov Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Ural
Opstellingen Krylya Sovetov - Ural
De opstellingen van Krylya Sovetov en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Ural

Krylya Sovetov en Ural treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krylya Sovetov en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 20 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Krylya Sovetov favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ural slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Krylya Sovetov 1
Winst Ural 0
Gelijkspel 6
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 13e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Krylya Sovetov - Ural Opstelling Krylya Sovetov Opstelling Ural Live Krylya Sovetov - Ural Live Krylya Sovetov - Ural kijken Krylya Sovetov - Ural kijken Live Krylya Sovetov - Ural stream Krylya Sovetov - Ural Fox Sports Nabeschouwing Krylya Sovetov - Ural Uitslag Krylya Sovetov - Ural Statistieken Krylya Sovetov - Ural Russische Premier League 2018/2019 Krylya Sovetov - Ural wedden Krylya Sovetov - Ural gokken Krylya Sovetov - Ural Unibet