Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny (1-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 8 maart 2020 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 8 maart 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Akhmat Grozny is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Eder, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. In de 84e minuut moest S. Kvirkvelia van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lokomotiv Moskva verder met een speler minder. Een penalty in de 85e minuut was de ideale kans voor Akhmat Grozny om te scoren. F. Vizeu was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Lokomotiv Moskou.

LIVE Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Eder met assist van A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-0
52' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor I. Silva Lima Akhmat Grozny
65' Wissel Akhmat Grozny Wissel F. Vizeu voor A. Ponce Akhmat Grozny
68' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor S. Magkeev Lokomotiv Moskva
71' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor F. Vizeu Akhmat Grozny
72' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor J. Mario Lokomotiv Moskva
72' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Rybus voor V. Corluka Lokomotiv Moskva
75' Wissel Akhmat Grozny Wissel Ravanelli voor D. Glushakov Akhmat Grozny
80' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Rybchinskiy voor J. Mario Lokomotiv Moskva
81' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor O. Ivanov Akhmat Grozny
82' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Ignatjev Lokomotiv Moskva
84' Rode kaart Lokomotiv Moskva Rode kaart voor S. Kvirkvelia Lokomotiv Moskva
85' Penalty gemist Akhmat Grozny Penalty gemist F. Vizeu Akhmat Grozny
86' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Mbengue voor I. Silva Lima Akhmat Grozny
89' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Cerqueira voor Eder Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny

Lokomotiv Moskou en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 21e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 18 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Akhmat Grozny slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 10
Winst Akhmat Grozny 1
Gelijkspel 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 5e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 14e plaats.