Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Anzhi (2-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 18:00 uur



In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 26 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anzhi. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Anzhi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Anzhi (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Anzhi is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door M. Rybus, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. Lokomotiv Moskva vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Smolov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 2-1 doordat V. Kulik van Anzhi een penalty wist te benutten in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vasili Kazartsev, waardoor Lokomotiv Moskou dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Moskou - Anzhi
Goals
2
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
105
84
Gevaarlijke aanvallen
44
30
Passes
444
330
Overtredingen
16
18
Buitenspel
5
2
Corners
2
3
Wissels
2
3
LIVE Lokomotiv Moskou - Anzhi 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Anzhi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor D. Belorukov Anzhi
49' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor E. Gapon Anzhi
53' Wissel Anzhi Wissel G. Ondoua voor M. Rabiu Anzhi
54' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt M. Rybus met assist van J. Farfán Lokomotiv Moskva 1-0
64' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Manuel Fernandes Lokomotiv Moskva
65' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor I. Chaykovskiy Anzhi
66' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor J. Farfán Lokomotiv Moskva
66' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor I. Markelov Anzhi
68' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor G. Ondoua Anzhi
72' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Smolov met assist van G. Krychowiak Lokomotiv Moskva 2-0
79' Wissel Anzhi Wissel A. Akhjadov voor I. Markelov Anzhi
81' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel B. Rotenberg voor J. Farfán Lokomotiv Moskva
83' Wissel Anzhi Wissel A. Mokhammad voor R. Gigolayev Anzhi
85' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Éder voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
92' Penalty Anzhi Penalty V. Kulik Anzhi 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Anzhi
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Anzhi
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Anzhi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Anzhi zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Magomed Adiev
Wissels Anzhi
# Speler Pos.
14 Gamid Agalarov Wissel
16 Vladimir Sugrobov K
1 Aleksandr Budakov K
28 Pavel Kaloshin V
15 Danil Glebov M
27 Amir Mokhammad M
29 Gaël Ondoua M
18 Apti Akhjadov A
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Anzhi

Lokomotiv Moskou en Anzhi treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Anzhi in de Russische Premier League vond plaats op 19 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Anzhi slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lokomotiv Moskou 6
Winst Anzhi 4
Gelijkspel 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 9e positie staat, terwijl we Anzhi terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lokomotiv Moskou - Anzhi Opstelling Lokomotiv Moskou Opstelling Anzhi Live Lokomotiv Moskou - Anzhi Live Lokomotiv Moskou - Anzhi kijken Lokomotiv Moskou - Anzhi kijken Live Lokomotiv Moskou - Anzhi stream Lokomotiv Moskou - Anzhi Fox Sports Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Anzhi Uitslag Lokomotiv Moskou - Anzhi Statistieken Lokomotiv Moskou - Anzhi Russische Premier League 2018/2019 Lokomotiv Moskou - Anzhi wedden Lokomotiv Moskou - Anzhi gokken Lokomotiv Moskou - Anzhi Unibet