Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Rostov (1-2) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 31 augustus 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Rostov (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door E. Shomurodov, waarmee Rostov met 0-1 de leiding nam. Rostov vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Shomurodov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut wist Lokomotiv Moskva de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Miranchuk. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lokomotiv Moskva kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Lapochkin, waardoor Rostov dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lokomotiv Moskou - Rostov 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Rostov Gele kaart voor M. Normann Rostov
30' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel J. Mario voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
39' Gele kaart Rostov Gele kaart voor R. Eremenko Rostov
41' Doelpunt Rostov Doelpunt E. Shomurodov met assist van E. Chernov Rostov 0-1
58' Doelpunt Rostov Doelpunt E. Shomurodov met assist van A. Ionov Rostov 0-2
60' Wissel Rostov Wissel K. Bayramyan voor I. Popov Rostov
60' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel L. Djordjevic voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
64' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
67' Wissel Rostov Wissel A. Logashov voor A. Saplinov Rostov
81' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt A. Miranchuk met assist van J. Mario Lokomotiv Moskva 1-2
87' Wissel Rostov Wissel A. Zuev voor A. Ionov Rostov
89' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Logashov Rostov
93' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Ignatjev Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Rostov
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Rostov
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Rostov

Lokomotiv Moskou en Rostov treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 24 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 9
Winst Rostov 4
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 1e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 5e plaats.