Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Rostov (1-2) || Russische Premier League

Zaterdag 31 augustus 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 31 augustus 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Rostov (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door E. Shomurodov, waarmee Rostov met 0-1 de leiding nam. Rostov vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Shomurodov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut wist Lokomotiv Moskva de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Miranchuk. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lokomotiv Moskva kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Lapochkin, waardoor Rostov dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Moskou - Rostov
Goals
1
2
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
26
16
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
108
113
Gevaarlijke aanvallen
63
33
Passes
20
20
Overtredingen
15
16
Buitenspel
0
4
Corners
6
3
Wissels
2
4
LIVE Lokomotiv Moskou - Rostov 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart Rostov Gele kaart voor M. Normann Rostov
30' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel J. Mario voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
39' Gele kaart Rostov Gele kaart voor R. Eremenko Rostov
41' Doelpunt Rostov Doelpunt E. Shomurodov met assist van E. Chernov Rostov 0-1
58' Doelpunt Rostov Doelpunt E. Shomurodov met assist van A. Ionov Rostov 0-2
60' Wissel Rostov Wissel K. Bayramyan voor I. Popov Rostov
60' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel L. Djordjevic voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
64' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
67' Wissel Rostov Wissel A. Logashov voor A. Saplinov Rostov
81' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt A. Miranchuk met assist van J. Mario Lokomotiv Moskva 1-2
87' Wissel Rostov Wissel A. Zuev voor A. Ionov Rostov
89' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Logashov Rostov
93' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Ignatjev Lokomotiv Moskva
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Rostov
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Rostov

Lokomotiv Moskou en Rostov treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lokomotiv Moskou en Rostov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Lokomotiv Moskou 0
Winst Rostov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 1e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lokomotiv Moskou - Rostov Opstelling Lokomotiv Moskou Opstelling Rostov Live Lokomotiv Moskou - Rostov Live Lokomotiv Moskou - Rostov kijken Lokomotiv Moskou - Rostov kijken Live Lokomotiv Moskou - Rostov stream Lokomotiv Moskou - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Rostov Uitslag Lokomotiv Moskou - Rostov Statistieken Lokomotiv Moskou - Rostov Russische Premier League 2019/2020 Lokomotiv Moskou - Rostov wedden Lokomotiv Moskou - Rostov gokken Lokomotiv Moskou - Rostov Unibet