Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural (1-2) || Russische Premier League 2018/2019

Vrijdag 23 november 2018 - 18:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Lokomotiv Moskou het vrijdag 23 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Ural is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door F. Smolov, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. Ural kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Kulakov, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Ural vervolgens op 1-2. Het was O. El Kabir die vanaf 11 meter wist te scoren in de 51e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Lapochkin, waardoor Ural dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lokomotiv Moskou - Ural 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva
25' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Ilyin Ural
26' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Smolov met assist van Aleksey Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-0
31' Doelpunt Ural Doelpunt D. Kulakov Ural 1-1
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel J. Farfán voor R. Tugarev Lokomotiv Moskva
51' Penalty Ural Penalty O. El Kabir Ural 1-2
58' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Ignatyev voor B. Höwedes Lokomotiv Moskva
75' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Kulakov Ural
77' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Éder voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Ural
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Ural
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural

Lokomotiv Moskou en Ural treffen elkaar in de 15e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 12 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Ural slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 7
Winst Ural 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 3e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 7e plaats.