Nabeschouwing Orenburg - Rubin Kazan' (2-1) || Russische Premier League

Zondag 15 september 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Orenburg het zondag 15 september 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Gazovik Stadium in Orenburg.

Via de Orenburg - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Rubin Kazan' (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door R. Alves, waarmee Orenburg met 1-0 de leiding nam. Rubin Kazan' kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Bashkirov, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Orenburg in de 89e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist A. Kulishev deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Lapochkin, waardoor Orenburg dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Orenburg - Rubin Kazan'
Goals
2
1
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
19
12
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
78
120
Gevaarlijke aanvallen
50
52
Passes
294
555
Overtredingen
11
12
Buitenspel
4
0
Corners
3
5
Wissels
3
2
LIVE Orenburg - Rubin Kazan' 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Z. Skoflek Orenburg
49' Doelpunt Orenburg Doelpunt R. Alves Orenburg 1-0
53' Doelpunt Rubin Kazan' Doelpunt Y. Bashkirov met assist van O. Danchenko Rubin Kazan' 1-1
54' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor Y. Bashkirov Rubin Kazan'
59' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor D. Stepanov Rubin Kazan'
66' Wissel Orenburg Wissel J. Fameyeh voor Z. Skoflek Orenburg
73' Wissel Rubin Kazan' Wissel V. Kjartansson voor E. Markov Rubin Kazan'
78' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor T. Ayupov Orenburg
80' Wissel Rubin Kazan' Wissel K. Kvaratskhelia voor Y. Bashkirov Rubin Kazan'
83' Wissel Orenburg Wissel A. Galadzhan voor R. Alves Orenburg
87' Wissel Orenburg Wissel A. Kulishev voor D. Despotovic Orenburg
88' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor F. Uremovic Rubin Kazan'
89' Penalty Orenburg Penalty A. Kulishev Orenburg 2-1
90' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor K. Pliev Rubin Kazan'
Opstellingen Orenburg - Rubin Kazan'
De opstellingen van Orenburg en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Vladimir Fedotov
Formatie 4-1-4-1
Coach Eduardo Docampo
Voorbeschouwing Orenburg - Rubin Kazan'

Orenburg en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Orenburg en Rubin Kazan' elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Orenburg 0
Winst Rubin Kazan' 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 15e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Orenburg - Rubin Kazan' Opstelling Orenburg Opstelling Rubin Kazan' Live Orenburg - Rubin Kazan' Live Orenburg - Rubin Kazan' kijken Orenburg - Rubin Kazan' kijken Live Orenburg - Rubin Kazan' stream Orenburg - Rubin Kazan' Fox Sports Nabeschouwing Orenburg - Rubin Kazan' Uitslag Orenburg - Rubin Kazan' Statistieken Orenburg - Rubin Kazan' Russische Premier League 2019/2020 Orenburg - Rubin Kazan' wedden Orenburg - Rubin Kazan' gokken Orenburg - Rubin Kazan' Unibet