Nabeschouwing Rostov - Arsenal Tula (0-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 10 maart 2019 - 12:00 uur



In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Rostov het zondag 10 maart 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov-na-Donu.

Via de Rostov - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Arsenal Tula (0-0)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Rostov en Arsenal Tula geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 21e minuut dacht Rostov op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Sigurðarson. Helaas voor Rostov werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Qua balbezit waren Rostov en Arsenal Tula gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Aleksey Sukhoy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Arsenal Tula
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
11
6
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
121
109
Gevaarlijke aanvallen
60
31
Passes
447
387
Overtredingen
15
15
Buitenspel
0
1
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE Rostov - Arsenal Tula 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Rostov Doelpunt B. Sigurðarson Rostov
46' Gele kaart Rostov Gele kaart voor E. Kangwa O. Ožegović Rostov
66' Wissel Arsenal Tula Wissel Z. Bakaev voor Arsenal Tula
67' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor E. Shomurodov I. Popov Arsenal Tula
75' Wissel Rostov Wissel A. Ionov voor A. Zuev Rostov
77' Wissel Rostov Wissel A. Khagush voor S. Tkachev Rostov
77' Wissel Rostov Wissel B. Zainutdinov voor B. Sigurðarson Rostov
83' Wissel Arsenal Tula Wissel R. Eremenko voor Arsenal Tula
89' Gele kaart Rostov Gele kaart voor K. Berkhamov I. Gorbatenko Rostov
91' Wissel Arsenal Tula Wissel I. Novoseltsev voor Arsenal Tula
92' Gele kaart Rostov Gele kaart voor I. Novoseltsev Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Arsenal Tula
Opstellingen Rostov - Arsenal Tula
De opstellingen van Rostov en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Igor Cherevchenko
Wissels Arsenal Tula
# Speler Pos.
50 Egor Shamov K
1 Artur Nigmatullin K
14 Anri Khagush V
26 Bakary Koné V
13 Maksim Volodko V
17 Guram Adzhoev M
7 Kantemir Berkhamov M
10 Evans Kangwa M
82 Daniil Khlusevich M
22 Daniil Lesovoy A
Voorbeschouwing Rostov - Arsenal Tula

Rostov en Arsenal Tula treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 24 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rostov als Arsenal Tula wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 2
Winst Arsenal Tula 2
Gelijkspel 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 7e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rostov - Arsenal Tula Opstelling Rostov Opstelling Arsenal Tula Live Rostov - Arsenal Tula Live Rostov - Arsenal Tula kijken Rostov - Arsenal Tula kijken Live Rostov - Arsenal Tula stream Rostov - Arsenal Tula Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Arsenal Tula Uitslag Rostov - Arsenal Tula Statistieken Rostov - Arsenal Tula Russische Premier League 2018/2019 Rostov - Arsenal Tula wedden Rostov - Arsenal Tula gokken Rostov - Arsenal Tula Unibet