Nabeschouwing Rostov - Krylya Sovetov (1-0) || Russische Premier League

Maandag 12 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Russische Premier League neemt Rostov het maandag 12 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Krylya Sovetov (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Vasiliy Kazartsev geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door E. Shomurodov, waarmee Rostov met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rostov dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rostov.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Krylya Sovetov
Goals
1
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
17
11
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
122
106
Gevaarlijke aanvallen
59
43
Overtredingen
15
9
Buitenspel
0
1
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Rostov - Krylya Sovetov 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt Rostov Doelpunt E. Shomurodov met assist van A. Ionov Rostov 1-0
55' Wissel Rostov Wissel A. Zuev voor B. Zaynutdinov Rostov
63' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Chistyakov Rostov
64' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Kozlov Rostov
70' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Zinkovskiy voor A. Anyukov Krylya Sovetov
72' Wissel Rostov Wissel D. Glebov voor A. Ionov Rostov
73' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Radonjic voor R. Ginsari Krylya Sovetov
87' Wissel Krylya Sovetov Wissel E. Golenkov voor A. Sobolev Krylya Sovetov
88' Gele kaart Rostov Gele kaart voor S. Pesjakov Rostov
89' Wissel Rostov Wissel A. Logashov voor E. Chernov Rostov
Opstellingen Rostov - Krylya Sovetov
De opstellingen van Rostov en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Valeriy Karpin
Formatie 4-2-3-1
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Rostov - Krylya Sovetov

Rostov en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasiliy Kazartsev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rostov en Krylya Sovetov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 0
Winst Krylya Sovetov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 6e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rostov - Krylya Sovetov Opstelling Rostov Opstelling Krylya Sovetov Live Rostov - Krylya Sovetov Live Rostov - Krylya Sovetov kijken Rostov - Krylya Sovetov kijken Live Rostov - Krylya Sovetov stream Rostov - Krylya Sovetov Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Krylya Sovetov Uitslag Rostov - Krylya Sovetov Statistieken Rostov - Krylya Sovetov Russische Premier League 2019/2020 Rostov - Krylya Sovetov wedden Rostov - Krylya Sovetov gokken Rostov - Krylya Sovetov Unibet