Nabeschouwing Rostov - Rubin Kazan' (2-1) || Russische Premier League

Zondag 25 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Rostov het zondag 25 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Rubin Kazan' (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Vitaly Meshkov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door E. Markov, waarmee Rubin Kazan' met 0-1 de leiding nam. Rostov kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Shomurodov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette A. Saplinov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rostov de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitaly Meshkov, waardoor Rostov dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Rubin Kazan'
Goals
2
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
30
6
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
121
63
Gevaarlijke aanvallen
73
21
Passes
402
353
Overtredingen
11
10
Buitenspel
3
1
Corners
9
0
Wissels
3
3
LIVE Rostov - Rubin Kazan' 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Rubin Kazan' Doelpunt E. Markov met assist van V. Podberezkin Rubin Kazan' 0-1
29' Doelpunt Rostov Doelpunt E. Shomurodov Rostov 1-1
44' Wissel Rubin Kazan' Wissel K. Kvaratskhelia voor V. Podberezkin Rubin Kazan'
76' Wissel Rostov Wissel A. Zuev voor D. Glebov Rostov
87' Doelpunt Rostov Doelpunt A. Saplinov met assist van E. Chernov Rostov 2-1
89' Wissel Rubin Kazan' Wissel N. Makarov voor B. Mikeltadze Rubin Kazan'
90' Wissel Rostov Wissel A. Logashov voor A. Ionov Rostov
92' Gele kaart Rostov Gele kaart voor E. Shomurodov Rostov
92' Wissel Rostov Wissel A. Dolgov voor A. Saplinov Rostov
Opstellingen Rostov - Rubin Kazan'
De opstellingen van Rostov en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Valeriy Karpin
Wissels Rostov
# Speler Pos.
30 Sergey Pesyakov K
79 Daniil Frolkin K
3 Maciej Wilusz V
5 Dennis Hadzikadunic V
25 Arseniy Logashov V
23 Aleksandr Zuev M
47 Aleksandr Dolgov A
13 A
Formatie 4-1-4-1
Coach Eduardo Docampo
Wissels Rubin Kazan'
# Speler Pos.
1 David Volk K
23 Ivan Konovalov K
29 Vitaliy Denisov V
2 Carl Starfelt V
51 Ilya Agapov V
59 Nikita Makarov M
77 Roman Akbashev M
21 Khvicha Kvaratskhelia M
99 Kamil Zakirov M
56 Maksim Sedov M
Voorbeschouwing Rostov - Rubin Kazan'

Rostov en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rostov en Rubin Kazan' elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 0
Winst Rubin Kazan' 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 5e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rostov - Rubin Kazan' Opstelling Rostov Opstelling Rubin Kazan' Live Rostov - Rubin Kazan' Live Rostov - Rubin Kazan' kijken Rostov - Rubin Kazan' kijken Live Rostov - Rubin Kazan' stream Rostov - Rubin Kazan' Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Rubin Kazan' Uitslag Rostov - Rubin Kazan' Statistieken Rostov - Rubin Kazan' Russische Premier League 2019/2020 Rostov - Rubin Kazan' wedden Rostov - Rubin Kazan' gokken Rostov - Rubin Kazan' Unibet