Nabeschouwing Rostov - Sochi (2-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Rostov het zaterdag 26 oktober 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion SKA SKVO in Rostov-na-Donu.

Via de Rostov - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Sochi (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Turbin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door R. Eremenko, waarmee Rostov met 1-0 de leiding nam. Rostov vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Eremenko op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rostov.

LIVE Rostov - Sochi 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Rostov Doelpunt R. Eremenko met assist van A. Ionov Rostov 1-0
63' Wissel Rostov Wissel B. Zaynutdinov voor K. Bayramyan Rostov
71' Wissel Sochi Wissel A. Karapetian voor A. Zabolotnyi Sochi
75' Wissel Rostov Wissel A. Saplinov voor A. Ionov Rostov
76' Wissel Sochi Wissel D. Poloz voor I. Tsallagov Sochi
79' Doelpunt Rostov Doelpunt R. Eremenko Rostov 2-0
86' Wissel Sochi Wissel A. Bakhtiyarov voor N. Burmistrov Sochi
86' Wissel Rostov Wissel D. Glebov voor M. Normann Rostov
88' Gele kaart Rostov Gele kaart voor I. Popov Rostov
91' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Glebov Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Sochi
Opstellingen Rostov - Sochi
De opstellingen van Rostov en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sochi zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Alexander Tochilin
Voorbeschouwing Rostov - Sochi

Rostov en Sochi treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Turbin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rostov en Sochi elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Rostov 0
Winst Sochi 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 5e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 13e plaats.