Nabeschouwing Rostov - Spartak Moskva (2-2) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 20 juli 2019 - 20:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Rostov het zaterdag 20 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Spartak Moskva (2-2)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Rostov en Spartak Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door K. Bayramyan, waarmee Rostov met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Adriano in de 25e minuut zorgde er even later voor dat Spartak Moskva weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 66e minuut zette G. Dzhikiya zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Spartak Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Rostov nadat A. Zuev in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rostov - Spartak Moskva 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Rasskazov voor A. Eshchenko Spartak Moskva
23' Doelpunt Rostov Doelpunt K. Bayramyan met assist van M. Normann Rostov 1-0
25' Penalty Spartak Moskva Penalty L. Adriano Spartak Moskva 1-1
57' Wissel Rostov Wissel A. Zuev voor K. Bayramyan Rostov
60' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Zuev Rostov
63' Gele kaart Rostov Gele kaart voor R. Eremenko Rostov
66' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt G. Dzhikiya met assist van Fernando Spartak Moskva 1-2
67' Wissel Spartak Moskva Wissel G. Melkadze voor E. Ponce Spartak Moskva
73' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Melkadze Spartak Moskva
80' Wissel Rostov Wissel A. Saplinov voor I. Popov Rostov
84' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Z. Bakaev Spartak Moskva
87' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Tashaev voor Z. Bakaev Spartak Moskva
87' Wissel Rostov Wissel A. Gatcan voor A. Ionov Rostov
88' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Fernando Spartak Moskva
91' Doelpunt Rostov Doelpunt A. Zuev met assist van R. Eremenko Rostov 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Spartak Moskva
Opstellingen Rostov - Spartak Moskva
De opstellingen van Rostov en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.