Nabeschouwing Rubin Kazan' - Krylya Sovetov (0-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 8 maart 2020 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Rubin Kazan' het zondag 8 maart 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Krylya Sovetov (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Krylya Sovetov is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door D. Popovic, waarmee Krylya Sovetov met 0-1 de leiding nam. In de 48e minuut kreeg K. Kvaratskhelia van Rubin Kazan voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rubin Kazan de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 81e minuut kreeg A. Zinkovskiy van Krylya Sovetov voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Krylya Sovetov de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Krylya Sovetov.

LIVE Rubin Kazan' - Krylya Sovetov 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor K. Kvaratskhelia Rubin Kazan
42' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt D. Popovic met assist van D. Radonjic Krylya Sovetov 0-1
48' Tweede gele kaart Rubin Kazan Tweede gele kaart voor K. Kvaratskhelia Rubin Kazan
48' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Pablo Rubin Kazan
54' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Kabutov Krylya Sovetov
57' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Glushenkov voor D. Kabutov Krylya Sovetov
60' Wissel Rubin Kazan Wissel D. Makarov voor D. Jevtic Rubin Kazan
62' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
72' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor I. Konovalov Rubin Kazan
81' Tweede gele kaart Krylya Sovetov Tweede gele kaart voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
84' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
90' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Kombarov voor D. Popovic Krylya Sovetov
91' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor P. Anton Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Krylya Sovetov
Opstellingen Rubin Kazan' - Krylya Sovetov
De opstellingen van Rubin Kazan' en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Leonid Slutskiy
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Krylya Sovetov

Rubin Kazan' en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 21e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 4 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Rubin Kazan' favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Krylya Sovetov slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rubin Kazan' 6
Winst Krylya Sovetov 2
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 13e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 15e plaats.