Nabeschouwing Sochi - Krylya Sovetov (0-2) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Sochi het zaterdag 5 oktober 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Krylya Sovetov (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 0-2 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Krylya Sovetov kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. Sobolev. Krylya Sovetov kreeg via A. Sobolev in de 62e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Aleksey Matyunin de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Krylya Sovetov via een goal van A. Sobolev in de 69e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov.

LIVE Sochi - Krylya Sovetov 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt A. Sobolev met assist van A. Zinkovskiy Krylya Sovetov 0-1
21' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Pomerko Sochi
22' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor S. Mijailovic Krylya Sovetov
34' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Sobolev Krylya Sovetov
50' Wissel Sochi Wissel D. Lagator voor A. Pomerko Sochi
51' Gele kaart Sochi Gele kaart voor D. Lagator Sochi
59' Wissel Sochi Wissel A. Karapetian voor A. Mostovoy Sochi
62' Penalty gemist Krylya Sovetov Penalty gemist A. Sobolev Krylya Sovetov
66' Wissel Sochi Wissel D. Poloz voor N. Burmistrov Sochi
67' Gele kaart Sochi Gele kaart voor F. Kudryashov Sochi
69' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt A. Sobolev met assist van A. Zinkovskiy Krylya Sovetov 0-2
76' Wissel Krylya Sovetov Wissel N. Chicherin voor A. Anyukov Krylya Sovetov
76' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Tsallagov Sochi
84' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Terekhov voor M. Kanunnikov Krylya Sovetov
87' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Radonjic voor P. Anton Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Krylya Sovetov
Opstellingen Sochi - Krylya Sovetov
De opstellingen van Sochi en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Alexander Tochilin
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Sochi - Krylya Sovetov

Sochi en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sochi en Krylya Sovetov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Sochi 0
Winst Krylya Sovetov 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 10e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 11e plaats.