Nabeschouwing Sochi - Orenburg (5-1) || Russische Premier League

Woensdag 11 maart 2020 - 17:30 uur

In de Russische Premier League neemt Sochi het woensdag 11 maart 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Orenburg (5-1)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 5-1 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van T. Ayupov zette Sochi op een 1-0 voorsprong in de 24e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 35e minuut voor dat Sochi via A. Kokorin op 2-0 kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Sochi, waarmee A. Kokorin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sochi geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Mostovoy. De 5-0 voor Sochi volgde even later in de 78e minuut nadat C. Noboa namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 85e minuut en kwam op naam te staan van Orenburg speler J. Fameyeh, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Ivanov en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Sochi.

Wedstrijdstatistieken Sochi - Orenburg
Goals
5
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
13
12
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
148
143
Gevaarlijke aanvallen
124
92
Passes
423
430
Overtredingen
13
17
Buitenspel
2
1
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Sochi - Orenburg 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Eigen doelpunt Sochi Eigen doelpunt T. Ayupov Sochi 1-0
35' Penalty Sochi Penalty A. Kokorin Sochi 2-0
62' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Kokorin met assist van C. Noboa Sochi 3-0
64' Wissel Orenburg Wissel M. Sylla voor R. Alves Orenburg
65' Wissel Orenburg Wissel G. Zotov voor M. Sivakov Orenburg
72' Wissel Sochi Wissel D. Lagator voor I. Tsallagov Sochi
73' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Mostovoy met assist van C. Noboa Sochi 4-0
76' Wissel Sochi Wissel E. Nabiullin voor K. Zaika Sochi
77' Wissel Orenburg Wissel A. Chukanov voor F. Rogic Orenburg
78' Doelpunt Sochi Doelpunt C. Noboa met assist van I. Novoseltsev Sochi 5-0
79' Wissel Sochi Wissel A. Karapetian voor A. Zabolotnyi Sochi
85' Doelpunt Orenburg Doelpunt J. Fameyeh Orenburg 5-1
87' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor J. Fameyeh Orenburg
Opstellingen Sochi - Orenburg
De opstellingen van Sochi en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Vladimir Fedotov
Formatie 5-4-1
Coach Konstantin Emelyanov
Voorbeschouwing Sochi - Orenburg

Sochi en Orenburg treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sochi en Orenburg elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Sochi 0
Winst Orenburg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 16e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Sochi - Orenburg Opstelling Sochi Opstelling Orenburg Live Sochi - Orenburg Live Sochi - Orenburg kijken Sochi - Orenburg kijken Live Sochi - Orenburg stream Sochi - Orenburg Fox Sports Nabeschouwing Sochi - Orenburg Uitslag Sochi - Orenburg Statistieken Sochi - Orenburg Russische Premier League 2019/2020 Sochi - Orenburg wedden Sochi - Orenburg gokken Sochi - Orenburg Unibet