Nabeschouwing Sochi - Ural (2-0) || Russische Premier League

Zondag 8 maart 2020 - 14:30 uur

In de Russische Premier League neemt Sochi het zondag 8 maart 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Ural (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Ural is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door A. Mostovoy, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Sochi vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Zaika op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sochi.

Wedstrijdstatistieken Sochi - Ural
Goals
2
0
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
16
8
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
98
141
Gevaarlijke aanvallen
53
36
Passes
353
518
Overtredingen
15
11
Buitenspel
1
4
Corners
10
5
Wissels
3
3
LIVE Sochi - Ural 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Mostovoy Sochi 1-0
54' Wissel Ural Wissel D. Efremov voor M. Kucharczyk Ural
63' Doelpunt Sochi Doelpunt K. Zaika met assist van A. Zabolotnyi Sochi 2-0
70' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
75' Wissel Ural Wissel R. Augustyniak voor P. Boumal Ural
76' Wissel Sochi Wissel A. Karapetian voor A. Zabolotnyi Sochi
78' Wissel Ural Wissel O. El Kabir voor N. Dimitrov Ural
89' Wissel Sochi Wissel D. Poloz voor A. Mostovoy Sochi
89' Gele kaart Ural Gele kaart voor E. Bicfalvi Ural
93' Wissel Sochi Wissel E. Nabiullin voor K. Zaika Sochi
Opstellingen Sochi - Ural
De opstellingen van Sochi en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Ural zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Sochi - Ural

Sochi en Ural treffen elkaar in de 21e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Sochi en Ural elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Sochi 0
Winst Ural 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 16e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Sochi - Ural Opstelling Sochi Opstelling Ural Live Sochi - Ural Live Sochi - Ural kijken Sochi - Ural kijken Live Sochi - Ural stream Sochi - Ural Fox Sports Nabeschouwing Sochi - Ural Uitslag Sochi - Ural Statistieken Sochi - Ural Russische Premier League 2019/2020 Sochi - Ural wedden Sochi - Ural gokken Sochi - Ural Unibet