Nabeschouwing Spartak Moskva - Akhmat Grozny (1-2) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Spartak Moskva het zondag 16 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Akhmat Grozny (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 1-2 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. Rodolfo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Akhmat Grozny vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Spartak Moskva kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Dzhikiya, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette A. Shvets zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Akhmat Grozny de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vasili Kazartsev, waardoor Akhmat Grozny dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Spartak Moskva - Akhmat Grozny 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Penalty Akhmat Grozny Penalty Rodolfo Akhmat Grozny 0-1
25' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor B. Berisha Akhmat Grozny
34' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Zobnin Spartak Moskva
38' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor D. Kombarov Spartak Moskva
39' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor O. Ivanov Akhmat Grozny
42' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Semenov Akhmat Grozny
54' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor M. Gashchenkov Akhmat Grozny
56' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt G. Dzhikiya Spartak Moskva 1-1
63' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Mitrishev voor B. Berisha Akhmat Grozny
72' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Shvets voor O. Ivanov Akhmat Grozny
73' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Glushakov voor I. Popov Spartak Moskva
73' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Eshchenko voor N. Rasskazov Spartak Moskva
84' Wissel Spartak Moskva Wissel Luiz Adriano voor S. Hanni Spartak Moskva
86' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt A. Shvets Akhmat Grozny 1-2
90' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Mbengue voor M. Gashchenkov Akhmat Grozny
92' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor E. Gorodov Akhmat Grozny
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Akhmat Grozny
Opstellingen Spartak Moskva - Akhmat Grozny
De opstellingen van Spartak Moskva en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Coach Massimo Carrera
Formatie 5-3-2
Coach Rashid Rakhimov
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Akhmat Grozny

Spartak Moskva en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 23 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhmat Grozny. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Akhmat Grozny slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 6
Winst Akhmat Grozny 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 2e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 11e plaats.