Nabeschouwing Spartak Moskva - Anzhi (1-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Spartak Moskva het zaterdag 11 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anzhi. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Anzhi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Anzhi (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Anzhi is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Ponce in de 49e minuut, waardoor Anzhi met een man minder kwam te staan. In de 68e minuut moest D. Belorukov van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Kirill Levnikov een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Anzhi verder met een speler minder. De eerste goal werd in de 70e minuut gemaakt door Zé Luís waardoor Spartak Moskva met 1-0 aan de leiding kwam.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Spartak Moskva uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Spartak Moskva - Anzhi 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Anzhi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor M. Rabiu Anzhi
47' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor D. Belorukov Anzhi
49' Rode kaart Anzhi Rode kaart voor A. Ponce Anzhi
52' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor I. Chaykovskiy Anzhi
56' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Samedov voor N. Rasskazov Spartak Moskva
65' Wissel Spartak Moskva Wissel Luiz Adriano voor S. Hanni Spartak Moskva
68' Rode kaart Anzhi Rode kaart voor D. Belorukov Anzhi
70' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Zé Luís met assist van Q. Promes Spartak Moskva 1-0
72' Wissel Anzhi Wissel I. Udaliy voor A. Katsaev Anzhi
75' Wissel Spartak Moskva Wissel I. Popov voor Zé Luís Spartak Moskva
75' Wissel Anzhi Wissel I. Markelov voor R. Gigolayev Anzhi
84' Wissel Anzhi Wissel G. Ondoua voor I. Chaykovskiy Anzhi
92' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor E. Gapon Anzhi
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Anzhi
Opstellingen Spartak Moskva - Anzhi
De opstellingen van Spartak Moskva en Anzhi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Anzhi zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Anzhi

Spartak Moskva en Anzhi treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Anzhi in de Russische Premier League vond plaats op 8 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Anzhi slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 7
Winst Anzhi 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 5e positie staat, terwijl we Anzhi terugvinden op de 9e plaats.