Nabeschouwing Spartak Moskva - Dinamo Moskva (2-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 18:00 uur



In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Spartak Moskva het zaterdag 25 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Dinamo Moskva (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Turbin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 7 minuten. Q. Promes maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Spartak Moskva vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Spartak Moskva vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Melgarejo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Dinamo Moskva de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Rykov. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Dinamo Moskva kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Evgeni Turbin, waardoor Spartak Moskva dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Dinamo Moskva
Goals
2
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
22
9
Schoten op doel
11
6
Aanvallen
82
98
Gevaarlijke aanvallen
63
53
Passes
307
379
Overtredingen
17
14
Buitenspel
1
0
Corners
11
4
Wissels
3
3
LIVE Spartak Moskva - Dinamo Moskva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Penalty Spartak Moskva Penalty Q. Promes Spartak Moskva 1-0
14' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt L. Melgarejo met assist van A. Samedov Spartak Moskva 2-0
19' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Holmén voor A. Kozlov Dinamo Moskva
26' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor V. Rykov Dinamo Moskva
34' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Sow Dinamo Moskva
42' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor N. Rasskazov Spartak Moskva
49' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Tetteh Dinamo Moskva
61' Wissel Spartak Moskva Wissel I. Popov voor D. Glushakov Spartak Moskva
63' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Zobnin Spartak Moskva
67' Wissel Dinamo Moskva Wissel E. Markov voor K. Panchenko Dinamo Moskva
74' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Timofeev voor A. Samedov Spartak Moskva
82' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt V. Rykov met assist van S. Holmén Dinamo Moskva 2-1
87' Wissel Dinamo Moskva Wissel G. Morozov voor K. Rausch Dinamo Moskva
87' Wissel Spartak Moskva Wissel Luiz Adriano voor Zé Luís Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Dinamo Moskva
Opstellingen Spartak Moskva - Dinamo Moskva
De opstellingen van Spartak Moskva en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Dinamo Moskva
# Speler Pos.
31 Igor Leshchuk K
3 Sebastian Holmén V
2 Grigori Morozov V
78 Danil Lipovoy M
19 Vladimir Moskvichev M
23 Anton Sosnin M
11 Ivan Temnikov M
7 Evgeni Markov A
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Dinamo Moskva

Spartak Moskva en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Turbin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 13 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 8
Winst Dinamo Moskva 3
Gelijkspel 3
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 3e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Spartak Moskva - Dinamo Moskva Opstelling Spartak Moskva Opstelling Dinamo Moskva Live Spartak Moskva - Dinamo Moskva Live Spartak Moskva - Dinamo Moskva kijken Spartak Moskva - Dinamo Moskva kijken Live Spartak Moskva - Dinamo Moskva stream Spartak Moskva - Dinamo Moskva Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Dinamo Moskva Uitslag Spartak Moskva - Dinamo Moskva Statistieken Spartak Moskva - Dinamo Moskva Russische Premier League 2018/2019 Spartak Moskva - Dinamo Moskva wedden Spartak Moskva - Dinamo Moskva gokken Spartak Moskva - Dinamo Moskva Unibet