Nabeschouwing Spartak Moskva - Krasnodar (0-1) || Russische Premier League 2019/2020

Maandag 9 maart 2020 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Spartak Moskva het maandag 9 maart 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Krasnodar (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Krasnodar is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 71 minuten. Ari maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Krasnodar vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 92e minuut kreeg R. Zobnin van Spartak Moskva voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Spartak Moskva de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Krasnodar de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Spartak Moskva - Krasnodar 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Chernikov Krasnodar
37' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramirez Krasnodar
41' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Eshchenko Spartak Moskva
46' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Gigot Spartak Moskva
58' Wissel Spartak Moskva Wissel G. Til voor A. Eshchenko Spartak Moskva
59' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor A. Chernikov Krasnodar
63' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Zobnin Spartak Moskva
67' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Sobolev voor J. Larsson Spartak Moskva
71' Penalty Krasnodar Penalty Ari Krasnodar 0-1
77' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Sobolev Spartak Moskva
82' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Mirzov voor S. Gigot Spartak Moskva
83' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Ari Krasnodar
90' Wissel Krasnodar Wissel J. Fjoluson voor M. Fernandes Krasnodar
90' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor Ari Krasnodar
92' Tweede gele kaart Spartak Moskva Tweede gele kaart voor R. Zobnin Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Krasnodar
Opstellingen Spartak Moskva - Krasnodar
De opstellingen van Spartak Moskva en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Domenico Tedesco
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Krasnodar

Spartak Moskva en Krasnodar treffen elkaar in de 21e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 6 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 11
Winst Krasnodar 4
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 8e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 2e plaats.