Nabeschouwing Spartak Moskva - Rostov (0-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 30 september 2018 - 18:00 uur



In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Spartak Moskva het zondag 30 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Rostov (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Nikolay Voloshin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door A. Zuev, waarmee Rostov met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rostov uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Rostov
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
13
11
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
138
92
Gevaarlijke aanvallen
44
33
Passes
532
308
Overtredingen
13
15
Buitenspel
0
1
Corners
6
1
Wissels
3
3
LIVE Spartak Moskva - Rostov 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Rostov Gele kaart voor T. Kalachev Rostov
23' Gele kaart Rostov Gele kaart voor S. Parshivlyuk Rostov
60' Wissel Rostov Wissel V. Kjartansson voor E. Shomurodov Rostov
64' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Lomovitski voor A. Samedov Spartak Moskva
65' Wissel Rostov Wissel A. Zuev voor A. Ionov Rostov
67' Doelpunt Rostov Doelpunt A. Zuev Rostov 0-1
71' Wissel Spartak Moskva Wissel I. Popov voor S. Hanni Spartak Moskva
77' Wissel Spartak Moskva Wissel Zé Luís voor D. Kombarov Spartak Moskva
81' Wissel Rostov Wissel A. Yusupov voor T. Kalachev Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Rostov
Opstellingen Spartak Moskva - Rostov
De opstellingen van Spartak Moskva en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Massimo Carrera
Formatie 5-3-2
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Rostov

Spartak Moskva en Rostov treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikolay Voloshin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 7
Winst Rostov 5
Gelijkspel 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 5e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Spartak Moskva - Rostov Opstelling Spartak Moskva Opstelling Rostov Live Spartak Moskva - Rostov Live Spartak Moskva - Rostov kijken Spartak Moskva - Rostov kijken Live Spartak Moskva - Rostov stream Spartak Moskva - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Rostov Uitslag Spartak Moskva - Rostov Statistieken Spartak Moskva - Rostov Russische Premier League 2018/2019 Spartak Moskva - Rostov wedden Spartak Moskva - Rostov gokken Spartak Moskva - Rostov Unibet