Nabeschouwing Spartak Moskva - Rubin Kazan' (0-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Spartak Moskva het zaterdag 19 oktober 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Rubin Kazan' (0-0)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Spartak Moskva en Rubin Kazan' geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Spartak Moskva en Rubin Kazan' gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Spartak Moskva, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sergey Lapochkin niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Spartak Moskva - Rubin Kazan' 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Rubin Kazan Wissel E. Sorokin voor O. Danchenko Rubin Kazan
48' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Schurrle Spartak Moskva
54' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor V. Denisov Rubin Kazan
56' Wissel Spartak Moskva Wissel E. Ponce voor G. Til Spartak Moskva
60' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor P. Mogilevets Rubin Kazan
64' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Mirzov voor A. Schurrle Spartak Moskva
68' Wissel Rubin Kazan Wissel B. Mikeltadze voor Z. Davitashvili Rubin Kazan
75' Wissel Rubin Kazan Wissel N. Kipiani voor V. Podberezkin Rubin Kazan
84' Wissel Spartak Moskva Wissel J. Larsson voor N. Umyarov Spartak Moskva
92' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor K. Pliev Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Rubin Kazan'
Opstellingen Spartak Moskva - Rubin Kazan'
De opstellingen van Spartak Moskva en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Rubin Kazan'

Spartak Moskva en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Rubin Kazan' in de Russische Premier League vond plaats op 29 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Rubin Kazan' slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 9
Winst Rubin Kazan' 2
Gelijkspel 7
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 9e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 12e plaats.