Nabeschouwing Spartak Moskva - Sochi (1-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 13 juli 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Spartak Moskva het zaterdag 13 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Sochi (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 1-0 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 94e minuut door S. Gigot, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladimir Moskalev, waardoor Spartak Moskva de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Spartak Moskva - Sochi 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Lomovitskiy Spartak Moskva
42' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Tcallagov Sochi
56' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor N. Rasskazov Spartak Moskva
58' Wissel Sochi Wissel A. Karapetyan voor D. Poloz Sochi
61' Wissel Spartak Moskva Wissel E. Ponce voor A. Lomovitskiy Spartak Moskva
65' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Ignatov voor J. Ananidze Spartak Moskva
67' Wissel Sochi Wissel V. Obukhov voor N. Burmistrov Sochi
68' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Novoseltsev Sochi
72' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor E. Ponce Spartak Moskva
76' Wissel Sochi Wissel F. Kudryashov voor N. Kalugin Sochi
76' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor L. Adriano Spartak Moskva
79' Wissel Spartak Moskva Wissel G. Melkadze voor L. Adriano Spartak Moskva
94' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt S. Gigot met assist van Fernando Spartak Moskva 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Sochi
Opstellingen Spartak Moskva - Sochi
De opstellingen van Spartak Moskva en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sochi zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Alexander Tochilin
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Sochi

Spartak Moskva en Sochi treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Spartak Moskva en Sochi elkaar treffen in de Russische Premier League.