Nabeschouwing Spartak Moskva - Ural (1-2) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Spartak Moskva het zondag 4 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Ural (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Ural is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door N. Dimitrov, waarmee Ural met 0-1 de leiding nam. Spartak Moskva kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Luiz Adriano, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette A. Panyukov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ural de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitali Meshkov, waardoor Ural dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Spartak Moskva - Ural 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Haroyan Ural
29' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor I. Kutepov Spartak Moskva
29' Doelpunt Ural Doelpunt N. Dimitrov Ural 0-1
38' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Panyukov Ural
38' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
45' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Kulakov Ural
47' Gele kaart Ural Gele kaart voor Y. Bavin Ural
55' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Eremenko voor M. Ignatov Spartak Moskva
55' Wissel Spartak Moskva Wissel S. Hanni voor A. Tashaev Spartak Moskva
74' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Luiz Adriano met assist van S. Hanni Spartak Moskva 1-1
76' Doelpunt Ural Doelpunt A. Panyukov Ural 1-2
80' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Melgarejo voor I. Popov Spartak Moskva
85' Wissel Ural Wissel S. Bryzgalov voor A. Panyukov Ural
90' Gele kaart Ural Gele kaart voor O. El Kabir Ural
91' Wissel Ural Wissel M. Aratore voor O. El Kabir Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Ural
Opstellingen Spartak Moskva - Ural
De opstellingen van Spartak Moskva en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Ural

Spartak Moskva en Ural treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 15 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Ural slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 6
Winst Ural 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 6e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 12e plaats.