Nabeschouwing Spartak Moskva - Ural (1-2) || Russische Premier League

Zaterdag 14 september 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Spartak Moskva het zaterdag 14 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Ural (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Ural is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Gigot, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. Ural kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Iljin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette O. El Kabir zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ural de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Ivanov, waardoor Ural dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Ural
Goals
1
2
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
134
89
Gevaarlijke aanvallen
62
31
Passes
531
307
Overtredingen
16
14
Buitenspel
1
3
Corners
6
1
Wissels
2
3
LIVE Spartak Moskva - Ural 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt S. Gigot met assist van Z. Bakaev Spartak Moskva 1-0
42' Gele kaart Ural Gele kaart voor O. El Kabir Ural
47' Doelpunt Ural Doelpunt V. Iljin Ural 1-1
60' Doelpunt Ural Doelpunt O. El Kabir Ural 1-2
60' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Rasskazov voor A. Eshchenko Spartak Moskva
61' Wissel Spartak Moskva Wissel E. Ponce voor J. Larsson Spartak Moskva
63' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Til Spartak Moskva
69' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Haroyan Ural
71' Wissel Ural Wissel M. Kucharczyk voor N. Dimitrov Ural
78' Wissel Ural Wissel A. Egorychev voor A. Panyukov Ural
85' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Gigot Spartak Moskva
91' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor N. Rasskazov Spartak Moskva
Opstellingen Spartak Moskva - Ural
De opstellingen van Spartak Moskva en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ural zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Oleg Kononov
Formatie 4-4-2
Coach Dmytro Parfenov
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Ural

Spartak Moskva en Ural treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartak Moskva en Ural elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 0
Winst Ural 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 6e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spartak Moskva - Ural Opstelling Spartak Moskva Opstelling Ural Live Spartak Moskva - Ural Live Spartak Moskva - Ural kijken Spartak Moskva - Ural kijken Live Spartak Moskva - Ural stream Spartak Moskva - Ural Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Ural Uitslag Spartak Moskva - Ural Statistieken Spartak Moskva - Ural Russische Premier League 2019/2020 Spartak Moskva - Ural wedden Spartak Moskva - Ural gokken Spartak Moskva - Ural Unibet