Nabeschouwing Spartak Moskva - Zenit (0-1) || Russische Premier League

Zondag 1 september 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Spartak Moskva het zondag 1 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Zenit (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Vitaly Meshkov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Y. Zhirkov, waarmee Zenit met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Zenit.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Zenit
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
22
14
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
147
87
Gevaarlijke aanvallen
57
46
Passes
14
17
Overtredingen
19
21
Buitenspel
3
4
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Spartak Moskva - Zenit 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Guliev Spartak Moskva
15' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Ayrton Spartak Moskva
27' Gele kaart Zenit Gele kaart voor M. Ozdoev Zenit
41' Doelpunt Zenit Doelpunt Y. Zhirkov met assist van E. Rigoni Zenit 0-1
44' Gele kaart Zenit Gele kaart voor E. Rigoni Zenit
46' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor E. Rigoni Zenit
54' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Zhirkov Zenit
61' Gele kaart Zenit Gele kaart voor B. Ivanovic Zenit
64' Wissel Spartak Moskva Wissel E. Ponce voor J. Larsson Spartak Moskva
65' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Santos Zenit
74' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Umyarov voor A. Guliev Spartak Moskva
76' Wissel Zenit Wissel O. Shatov voor S. Azmoun Zenit
83' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Melgarejo voor Z. Bakaev Spartak Moskva
85' Wissel Zenit Wissel D. Kuzyayev voor Y. Zhirkov Zenit
Opstellingen Spartak Moskva - Zenit
De opstellingen van Spartak Moskva en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Zenit

Spartak Moskva en Zenit treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartak Moskva en Zenit elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 0
Winst Zenit 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 5e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Spartak Moskva - Zenit Opstelling Spartak Moskva Opstelling Zenit Live Spartak Moskva - Zenit Live Spartak Moskva - Zenit kijken Spartak Moskva - Zenit kijken Live Spartak Moskva - Zenit stream Spartak Moskva - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Zenit Uitslag Spartak Moskva - Zenit Statistieken Spartak Moskva - Zenit Russische Premier League 2019/2020 Spartak Moskva - Zenit wedden Spartak Moskva - Zenit gokken Spartak Moskva - Zenit Unibet