Nabeschouwing Tambov - CSKA Moskva (0-2) || Russische Premier League

Zondag 15 september 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Tambov het zondag 15 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Mordovia Arena in Tambov.

Via de Tambov - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tambov - CSKA Moskva (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Tambov en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Mikhail Vilkov geëindigd in een 0-2 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. CSKA Moskva kreeg in de 65e minuut een strafschop toegekend, die door F. Chalov werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. In de 72e minuut kreeg V. Ciuperca van Tambov voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Tambov de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 84e minuut gemaakt door K. Bistrovic waardoor CSKA Moskva met 0-1 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte H. Magnusson de voorsprong door in de 94e minuut de 0-2 te scoren voor CSKA Moskva.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva.

Wedstrijdstatistieken Tambov - CSKA Moskva
Balbezit
37%
63%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
12
22
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
95
128
Gevaarlijke aanvallen
35
68
Passes
317
538
Overtredingen
9
13
Buitenspel
2
0
Corners
5
8
Wissels
3
3
LIVE Tambov - CSKA Moskva 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tambov - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Gogoua CSKA Moskva
44' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
48' Wissel CSKA Moskva Wissel Z. Sarlija voor A. Gogoua CSKA Moskva
65' Penalty gemist CSKA Moskva Penalty gemist F. Chalov CSKA Moskva
72' Gele kaart Tambov Gele kaart voor V. Ciuperca Tambov
72' Tweede gele kaart Tambov Tweede gele kaart voor V. Ciuperca Tambov
78' Wissel Tambov Wissel P. Karasev voor M. Kostyukov Tambov
79' Wissel CSKA Moskva Wissel L. Santos voor K. Kuchaev CSKA Moskva
82' Wissel Tambov Wissel K. Khosonov voor K. Appaev Tambov
84' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor I. Akhmetov CSKA Moskva
84' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt K. Bistrovic CSKA Moskva 0-1
88' Wissel Tambov Wissel A. Chasovskikh voor S. Takazov Tambov
94' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt H. Magnusson CSKA Moskva 0-2
Opstellingen Tambov - CSKA Moskva
De opstellingen van Tambov en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tambov gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Aleksandr Grigoryan
Formatie 3-1-4-2
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Tambov - CSKA Moskva

Tambov en CSKA Moskva treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikhail Vilkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tambov en CSKA Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Tambov 0
Winst CSKA Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tambov op een 16e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tambov - CSKA Moskva Opstelling Tambov Opstelling CSKA Moskva Live Tambov - CSKA Moskva Live Tambov - CSKA Moskva kijken Tambov - CSKA Moskva kijken Live Tambov - CSKA Moskva stream Tambov - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Tambov - CSKA Moskva Uitslag Tambov - CSKA Moskva Statistieken Tambov - CSKA Moskva Russische Premier League 2019/2020 Tambov - CSKA Moskva wedden Tambov - CSKA Moskva gokken Tambov - CSKA Moskva Unibet