Nabeschouwing Tambov - Spartak Moskva (2-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 27 juli 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Tambov het zaterdag 27 juli 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Spartak in Tambov.

Via de Tambov - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tambov - Spartak Moskva (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Tambov en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Mikhail Vilkov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Tambov. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door A. Gogoua, waarmee Tambov met 1-0 de leiding nam. Tambov vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Takazov op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Tambov.

LIVE Tambov - Spartak Moskva 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tambov - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Guliev Spartak Moskva
29' Doelpunt Tambov Doelpunt A. Gogoua met assist van M. Kostyukov Tambov 1-0
46' Wissel Spartak Moskva Wissel J. Ananidze voor A. Guliev Spartak Moskva
53' Gele kaart Tambov Gele kaart voor S. Takazov Tambov
54' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Gogoua Tambov
57' Wissel Tambov Wissel O. Chernyshov voor V. Kulik Tambov
59' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor E. Ponce Spartak Moskva
65' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Mirzov voor E. Ponce Spartak Moskva
67' Wissel Tambov Wissel O. B. Muyiwa voor M. Kostyukov Tambov
69' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Gigot Spartak Moskva
69' Doelpunt Tambov Doelpunt S. Takazov met assist van P. Karasev Tambov 2-0
76' Wissel Tambov Wissel I. Markelov voor A. Kilin Tambov
82' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Tashaev voor N. Rasskazov Spartak Moskva
82' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Mirzov Spartak Moskva
90' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Shelia Tambov
Video hoogtepunten en samenvatting Tambov - Spartak Moskva
Opstellingen Tambov - Spartak Moskva
De opstellingen van Tambov en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tambov gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Aleksandr Grigoryan
Voorbeschouwing Tambov - Spartak Moskva

Tambov en Spartak Moskva treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikhail Vilkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tambov en Spartak Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Tambov 0
Winst Spartak Moskva 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tambov op een 14e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 8e plaats.