Nabeschouwing Ufa - Krylya Sovetov (1-2) || Russische Premier League 2018/2019

Maandag 5 november 2018 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Ufa het maandag 5 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Krylya Sovetov (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Samardžić, waarmee Krylya Sovetov met 0-1 de leiding nam. Ufa kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Sysuev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette P. Yakovlev zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Krylya Sovetov de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Krylya Sovetov dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ufa - Krylya Sovetov 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt M. Samardžić met assist van P. Anton Krylya Sovetov 0-1
46' Wissel Ufa Wissel I. Paurević voor O. Vaněk Ufa
56' Wissel Ufa Wissel A. Aliev voor J. Tabidze Ufa
58' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor P. Anton Krylya Sovetov
63' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Sobolev voor S. Kornilenko Krylya Sovetov
68' Doelpunt Ufa Doelpunt D. Sysuev met assist van S. Igboun Ufa 1-1
70' Wissel Krylya Sovetov Wissel R. Şeydayev voor A. Chochiev Krylya Sovetov
77' Wissel Krylya Sovetov Wissel P. Yakovlev voor M. Kanunnikov Krylya Sovetov
84' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor D. Sysuev Ufa
85' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Salatić Ufa
89' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor G. Zotov Krylya Sovetov
91' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt P. Yakovlev met assist van D. Tkachuk Krylya Sovetov 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Krylya Sovetov
Opstellingen Ufa - Krylya Sovetov
De opstellingen van Ufa en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.