Nabeschouwing Ufa - Spartak Moskva (2-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Ufa het zondag 11 november 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Spartak Moskva (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ufa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door D. Sysuev, waarmee Ufa met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Ufa opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het L. Bizjak die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Ufa.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Ufa.

LIVE Ufa - Spartak Moskva 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Gele kaart Ufa Gele kaart voor O. Thill Ufa
62' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor I. Paurević Ufa
65' Wissel Spartak Moskva Wissel V. Panteleev voor D. Glushakov Spartak Moskva
71' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor I. Popov Spartak Moskva
71' Wissel Spartak Moskva Wissel Zé Luís voor Luiz Adriano Spartak Moskva
73' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Putsko Ufa
75' Doelpunt Ufa Doelpunt D. Sysuev met assist van J. Tabidze Ufa 1-0
78' Gele kaart Ufa Gele kaart voor D. Sysuev Ufa
83' Wissel Spartak Moskva Wissel S. Bocchetti voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
86' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor I. Kutepov Spartak Moskva
89' Wissel Ufa Wissel A. Aliev voor D. Sysuev Ufa
90' Gele kaart Ufa Gele kaart voor C. Carp Ufa
92' Doelpunt Ufa Doelpunt L. Bizjak Ufa 2-0
93' Wissel Ufa Wissel V. Salatić voor O. Thill Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Spartak Moskva
Opstellingen Ufa - Spartak Moskva
De opstellingen van Ufa en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ufa - Spartak Moskva

Ufa en Spartak Moskva treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 5 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Ufa als Spartak Moskva wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Ufa 3
Winst Spartak Moskva 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 15e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.