Nabeschouwing Ural - Krylya Sovetov (1-3) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Ural het zaterdag 17 augustus 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Krylya Sovetov (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 1-3 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door R. Ginsari, waarmee Krylya Sovetov met 0-1 de leiding nam. In de 67e minuut kreeg R. Emeljanov van Ural voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ural de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Krylya Sovetov via een goal van A. Sobolev in de 79e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 84e minuut volgde een derde treffer van Krylya Sovetov, waarmee D. Radonjic zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 93 minuten deed A. Panyukov iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Ural werd verkleind tot 1-3.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Krylya Sovetov.

LIVE Ural - Krylya Sovetov 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor R. Ginsari Krylya Sovetov
28' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt R. Ginsari met assist van D. Kabutov Krylya Sovetov 0-1
30' Gele kaart Ural Gele kaart voor R. Emeljanov Ural
44' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Mijailovic voor A. Gatcan Krylya Sovetov
47' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Kombarov Krylya Sovetov
46' Wissel Ural Wissel A. Panyukov voor P. Pogrebnyak Ural
63' Wissel Ural Wissel Y. Bavin voor N. Dimitrov Ural
67' Tweede gele kaart Ural Tweede gele kaart voor R. Emeljanov Ural
69' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Radonjic voor R. Ginsari Krylya Sovetov
69' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Kabutov Krylya Sovetov
76' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Zinkovskiy voor D. Kabutov Krylya Sovetov
79' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt A. Sobolev met assist van A. Timofeev Krylya Sovetov 0-2
81' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Panyukov Ural
84' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt D. Radonjic met assist van A. Sobolev Krylya Sovetov 0-3
88' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Kulakov Ural
88' Wissel Ural Wissel A. Yusupov voor V. Iljin Ural
93' Doelpunt Ural Doelpunt A. Panyukov Ural 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Krylya Sovetov
Opstellingen Ural - Krylya Sovetov
De opstellingen van Ural en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Miodrag Božović
Voorbeschouwing Ural - Krylya Sovetov

Ural en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 25 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Ural als Krylya Sovetov wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Winst Ural 1
Winst Krylya Sovetov 1
Gelijkspel 6
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 9e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 14e plaats.