Nabeschouwing Yenisey - CSKA Moskva (1-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Yenisey het zaterdag 11 augustus 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyj Stadion in Krasnoyarsk.

Via de Yenisey - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yenisey - CSKA Moskva (1-1)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Yenisey en CSKA Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Nababkin in de 50e minuut, waardoor CSKA Moskva met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 58 minuten was het M. Kostyukov die Yenisey op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. Hernández namens CSKA Moskva in de 79e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Yenisey - CSKA Moskva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yenisey - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Yenisey Wissel E. Gavazaj voor P. Zanev Yenisey
50' Rode kaart CSKA Moskva Rode kaart voor K. Nababkin CSKA Moskva
51' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor F. Ogude Yenisey
57' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Hernández voor T. Zhamaletdinov CSKA Moskva
58' Doelpunt Yenisey Doelpunt M. Kostyukov met assist van D. Bodul Yenisey 1-0
62' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor A. Sarkisov M. Kostyukov Yenisey
64' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor A. Gadzhibekov Yenisey
66' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor N. Chernov CSKA Moskva
72' Wissel Yenisey Wissel A. Gritsaenko voor A. Gadzhibekov Yenisey
79' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Hernández CSKA Moskva 1-1
84' Wissel CSKA Moskva Wissel D. Efremov voor F. Chalov CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Yenisey - CSKA Moskva
Opstellingen Yenisey - CSKA Moskva
De opstellingen van Yenisey en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yenisey gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Voorbeschouwing Yenisey - CSKA Moskva

Yenisey en CSKA Moskva treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roman Galimov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yenisey en CSKA Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Yenisey 0
Winst CSKA Moskva 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yenisey op een 16e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 12e plaats.