Nabeschouwing Yenisey - Lokomotiv Moskou (0-3) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 28 oktober 2018 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Yenisey het zondag 28 oktober 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyj Stadion in Krasnoyarsk.

Via de Yenisey - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yenisey - Lokomotiv Moskou (0-3)

Het Russische Premier League duel tussen Yenisey en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 0-3 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Aleksey Miranchuk, waarmee Lokomotiv Moskva met 0-1 de leiding nam. Lokomotiv Moskva vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Manuel Fernandes op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Lokomotiv Moskva, waarmee Éder zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Lokomotiv Moskou dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Yenisey - Lokomotiv Moskou 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yenisey - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor A. Sarkisov Yenisey
22' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Aleksey Miranchuk Lokomotiv Moskva 0-1
40' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor A. Zotov Yenisey
46' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor G. Krychowiak Lokomotiv Moskva
46' Wissel Yenisey Wissel D. Bodul voor E. Gavazaj Yenisey
46' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Ignatyev Lokomotiv Moskva
75' Wissel Yenisey Wissel M. Obradović voor P. Zanev Yenisey
81' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Manuel Fernandes Lokomotiv Moskva 0-2
82' Wissel Yenisey Wissel P. Komolov voor M. Komkov Yenisey
84' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Éder Lokomotiv Moskva 0-3
85' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel R. Zhemaletdinov voor Éder Lokomotiv Moskva
88' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel R. Tugarev voor Aleksey Miranchuk Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Yenisey - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Yenisey - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Yenisey en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yenisey gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Voorbeschouwing Yenisey - Lokomotiv Moskou

Yenisey en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yenisey en Lokomotiv Moskou elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Yenisey 0
Winst Lokomotiv Moskou 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yenisey op een 16e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 5e plaats.