Nabeschouwing Yenisey - Ural (1-2) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 10:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Yenisey het zaterdag 22 september 2018 om 10:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyj Stadion in Krasnoyarsk.

Via de Yenisey - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yenisey - Ural (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Yenisey en Ural is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Semakin zette Ural op een 0-1 voorsprong in de 25e minuut van de wedstrijd. Ural vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Ilyin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist Yenisey de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. Zanev. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Yenisey kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitali Meshkov, waardoor Ural dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Yenisey - Ural 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yenisey - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Ural Gele kaart voor N. Dimitrov Ural
25' Eigen doelpunt Ural Eigen doelpunt M. Semakin Ural 0-1
46' Wissel Yenisey Wissel D. Bodul voor P. Komolov Yenisey
56' Wissel Yenisey Wissel M. Obradović voor A. Kutjin Yenisey
58' Doelpunt Ural Doelpunt V. Ilyin met assist van M. Aratore Ural 0-2
59' Doelpunt Yenisey Doelpunt P. Zanev Yenisey 1-2
63' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
65' Wissel Ural Wissel O. El Kabir voor M. Aratore Ural
73' Wissel Yenisey Wissel A. Sarkisov voor P. Zanev Yenisey
76' Wissel Ural Wissel I. Zhigulev voor P. Boumal Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Yenisey - Ural
Opstellingen Yenisey - Ural
De opstellingen van Yenisey en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yenisey gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Voorbeschouwing Yenisey - Ural

Yenisey en Ural treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yenisey en Ural elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Yenisey 0
Winst Ural 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yenisey op een 13e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 14e plaats.