Nabeschouwing Zenit - Rostov (6-1) || Russische Premier League

Zaterdag 19 oktober 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Zenit het zaterdag 19 oktober 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Gazprom Arena in St. Petersburg.

Via de Zenit - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Rostov (6-1)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 6-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. A. Dzyuba maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Zenit vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Zenit vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Dzyuba op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Zenit, waarmee S. Azmoun zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Zenit geen gas terug, waardoor in de 61e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van V. Karavaev. In de 80e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van Zenit speler A. Dzyuba. In de 83e minuut werd de stand op 5-1 gezet na een benutte penalty van Rostov speler R. Eremenko. Namens Zenit mocht W. Barrios in de 92e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Karasev bij een 6-1 eindstand in het voordeel van Zenit.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Rostov
Goals
6
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
16
11
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
114
94
Gevaarlijke aanvallen
43
50
Passes
430
290
Overtredingen
12
17
Buitenspel
2
1
Corners
3
3
Wissels
3
4
LIVE Zenit - Rostov 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Hadzikadunic Rostov
14' Penalty Zenit Penalty A. Dzyuba Zenit 1-0
17' Gele kaart Zenit Gele kaart voor M. Ozdoev Zenit
19' Gele kaart Rostov Gele kaart voor R. Eremenko Rostov
20' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba met assist van V. Karavaev Zenit 2-0
44' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Azmoun met assist van A. Dzyuba Zenit 3-0
56' Gele kaart Zenit Gele kaart voor W. Barrios Zenit
61' Doelpunt Zenit Doelpunt V. Karavaev met assist van A. Dzyuba Zenit 4-0
62' Wissel Rostov Wissel B. Zaynutdinov voor I. Popov Rostov
64' Wissel Rostov Wissel A. Saplinov voor A. Ionov Rostov
71' Wissel Zenit Wissel D. Kuzyayev voor O. Shatov Zenit
77' Wissel Rostov Wissel B. Sigurdarson voor E. Shomurodov Rostov
78' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor M. Ozdoev Zenit
78' Gele kaart Rostov Gele kaart voor E. Chernov Rostov
80' Penalty Zenit Penalty A. Dzyuba Zenit 5-0
83' Penalty Rostov Penalty R. Eremenko Rostov 5-1
84' Gele kaart Zenit Gele kaart voor B. Ivanovic Zenit
85' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor S. Driussi Zenit
92' Doelpunt Zenit Doelpunt W. Barrios met assist van S. Azmoun Zenit 6-1
Opstellingen Zenit - Rostov
De opstellingen van Zenit en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Zenit - Rostov

Zenit en Rostov treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zenit en Rostov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 0
Winst Rostov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 2e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Zenit - Rostov Opstelling Zenit Opstelling Rostov Live Zenit - Rostov Live Zenit - Rostov kijken Zenit - Rostov kijken Live Zenit - Rostov stream Zenit - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Rostov Uitslag Zenit - Rostov Statistieken Zenit - Rostov Russische Premier League 2019/2020 Zenit - Rostov wedden Zenit - Rostov gokken Zenit - Rostov Unibet