Nabeschouwing Arsenal Tula - Olimpiyets (2-2) || Russische Premier League 2021/2022

Maandag 2 mei 2022 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Arsenal Tula het maandag 2 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Olimpiyets (2-2)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Arsenal Tula en Olimpiyets geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door K. Gotsuk, waarmee FK Nizjni Novgorod met 0-1 de leiding nam. FK Nizjni Novgorod vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Kalinski op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Arsenal Tula de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Tkachev.

Arsenal Tula kreeg een penalty toegewezen in de 66e minuut, die werd genomen door D. Despotovic. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat E. Lutsenko van Arsenal Tula de 2-2 maakte in de 71e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Arsenal Tula - Olimpiyets 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt K. Gotsuk met assist van N. Kalinski FK Nizjni Novgorod 0-1
30' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt N. Kalinski FK Nizjni Novgorod 0-2
32' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Sokol Arsenal Tula
46' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt S. Tkachev met assist van D. Despotovic Arsenal Tula 1-2
50' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
59' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Markov voor E. Kangwa Arsenal Tula
66' Penalty gemist Arsenal Tula Penalty gemist D. Despotovic Arsenal Tula
68' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Gorbunov voor A. Sharipov FK Nizjni Novgorod
70' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Lutsenko voor D. Despotovic Arsenal Tula
71' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Lutsenko met assist van I. Smolnikov Arsenal Tula 2-2
74' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Milson voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
79' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor K. Gotsuk FK Nizjni Novgorod
84' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Khabibov voor S. Tkachev Arsenal Tula
89' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Causic Arsenal Tula
90' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Miladinovic voor R. Ennin FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Olimpiyets
Opstellingen Arsenal Tula - Olimpiyets
De opstellingen van Arsenal Tula en Olimpiyets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Olimpiyets zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.