Nabeschouwing CSKA Moskva - Olimpiyets (1-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt CSKA Moskva het zaterdag 5 maart 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets.

Via de CSKA Moskva - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Olimpiyets (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Olimpiyets is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 1-0 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Kecskes in de 42e minuut, waardoor FK Nizjni Novgorod met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 96 minuten was het Y. Yazici die CSKA Moskva op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pavel Kukuyan, waardoor CSKA Moskva de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE CSKA Moskva - Olimpiyets 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor L. Larsen FK Nizjni Novgorod
42' Rode kaart FK Nizjni Novgorod Rode kaart voor A. Kecskes FK Nizjni Novgorod
44' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor J. Carrascal CSKA Moskva
48' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel L. Masoero voor Milson FK Nizjni Novgorod
46' Wissel CSKA Moskva Wissel B. Zaynutdinov voor A. Dzagoev CSKA Moskva
56' Wissel CSKA Moskva Wissel C. Ejuke voor Bruno Fuchs CSKA Moskva
57' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor J. Medina CSKA Moskva
61' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Y. Yazici CSKA Moskva
74' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Berkovskiy voor R. Ennin FK Nizjni Novgorod
75' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor J. Carrascal CSKA Moskva
85' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Nababkin voor M. Fernandes CSKA Moskva
89' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel D. Tkachuk voor I. Yuldoshev FK Nizjni Novgorod
96' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Y. Yazici CSKA Moskva 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Olimpiyets
Opstellingen CSKA Moskva - Olimpiyets
De opstellingen van CSKA Moskva en Olimpiyets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Olimpiyets zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Olimpiyets

CSKA Moskva en Olimpiyets treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Olimpiyets in de Russische Premier League vond plaats op 27 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Olimpiyets slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 1
Winst Olimpiyets 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 4e positie staat, terwijl we Olimpiyets terugvinden op de 11e plaats.