In de Russische Premier League neemt CSKA Moskva het zondag 25 juli 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Ufa (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 1-0 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door A. Zabolotnyi, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name CSKA Moskva dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor CSKA Moskva uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Ufa
Goals
1
0
Balbezit
49%
51%
Schoten totaal
22
14
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
104
131
Gevaarlijke aanvallen
55
51
Passes
444
469
Overtredingen
8
7
Corners
13
2
Wissels
4
4
LIVE CSKA Moskva - Ufa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Dzagoev voor E. Bohinen CSKA Moskva
61' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Zabolotnyi met assist van A. Dzagoev CSKA Moskva 1-0
66' Wissel CSKA Moskva Wissel C. Ejuke voor F. Chalov CSKA Moskva
74' Wissel Ufa Wissel H. Agalarov voor V. Krotov Ufa
74' Wissel Ufa Wissel Cacintura voor F. Mrzljak Ufa
76' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor I. Akhmetov CSKA Moskva
83' Wissel Ufa Wissel R. Fishchenko voor V. Kamilov Ufa
83' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor M. Mukhin CSKA Moskva
87' Wissel Ufa Wissel T. Zhamaletdinov voor N. Miletic Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Ufa
Opstellingen CSKA Moskva - Ufa
De opstellingen van CSKA Moskva en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ufa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Alexei Berezutski
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Ufa

CSKA Moskva en Ufa treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 1 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Ufa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Moskva 7
Winst Ufa 0
Gelijkspel 7
Totaal 14

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
CSKA Moskva - Ufa Opstelling CSKA Moskva Opstelling Ufa Live CSKA Moskva - Ufa Live CSKA Moskva - Ufa kijken CSKA Moskva - Ufa kijken Live CSKA Moskva - Ufa stream CSKA Moskva - Ufa Fox Sports Nabeschouwing CSKA Moskva - Ufa Uitslag CSKA Moskva - Ufa Statistieken CSKA Moskva - Ufa Russische Premier League 2021/2022 CSKA Moskva - Ufa wedden CSKA Moskva - Ufa gokken CSKA Moskva - Ufa Unibet