Nabeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva (2-1) || Russische Premier League

Zondag 8 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Russische Premier League neemt Dinamo Moskva het zondag 8 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Dinamo Moskva - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Ejuke, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Fomin in de 58e minuut zorgde er even later voor dat Dinamo Moskva weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 73e minuut zette D. Fomin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dinamo Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Dinamo Moskva dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - CSKA Moskva
Goals
2
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
20
8
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
109
119
Gevaarlijke aanvallen
52
51
Passes
423
511
Overtredingen
8
10
Buitenspel
1
2
Corners
5
1
Wissels
4
5
LIVE Dinamo Moskva - CSKA Moskva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt C. Ejuke met assist van A. Zabolotnyi CSKA Moskva 0-1
21' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor D. Fomin Dinamo Moskva
42' Wissel CSKA Moskva Wissel E. Bohinen voor A. Zabolotnyi CSKA Moskva
48' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Zakharian Dinamo Moskva
48' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Schwarz Dinamo Moskva
57' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor J. Bijol CSKA Moskva
58' Penalty Dinamo Moskva Penalty D. Fomin Dinamo Moskva 1-1
62' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Makarov voor C. NJie Dinamo Moskva
64' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor F. Chalov CSKA Moskva
71' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor K. Tyukavin Dinamo Moskva
72' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor D. Laxalt Dinamo Moskva
73' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt D. Fomin Dinamo Moskva 2-1
82' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor N. Vlasic CSKA Moskva
82' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Maradishvili voor M. Mukhin CSKA Moskva
82' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor I. Akhmetov CSKA Moskva
83' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Skopintsev voor N. Moro Dinamo Moskva
83' Wissel Dinamo Moskva Wissel G. Varela voor S. Parshivlyuk Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - CSKA Moskva
Opstellingen Dinamo Moskva - CSKA Moskva
De opstellingen van Dinamo Moskva en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Alexei Berezutski
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva

Dinamo Moskva en CSKA Moskva treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 16 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl CSKA Moskva slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 10
Winst CSKA Moskva 3
Gelijkspel 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 5e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dinamo Moskva - CSKA Moskva Opstelling Dinamo Moskva Opstelling CSKA Moskva Live Dinamo Moskva - CSKA Moskva Live Dinamo Moskva - CSKA Moskva kijken Dinamo Moskva - CSKA Moskva kijken Live Dinamo Moskva - CSKA Moskva stream Dinamo Moskva - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - CSKA Moskva Uitslag Dinamo Moskva - CSKA Moskva Statistieken Dinamo Moskva - CSKA Moskva Russische Premier League 2021/2022 Dinamo Moskva - CSKA Moskva wedden Dinamo Moskva - CSKA Moskva gokken Dinamo Moskva - CSKA Moskva Unibet